T: 030 241 0878

Comfytherm isolatieglas

Isolatieglas glas bestaat uit twee bladen floatglas, die met elkaar verbonden zijn door middel van een metalen afstandhouder. Deze beglazing wordt door de Boer Glashandel geproduceerd onder de merknaam Comfytherm.

Comfytherm HR++

Warmte binnenhouden (warmte-isolatie) dat is de primaire functie van Comfytherm isolatieglas.
Deze functie wordt vooral bereikt doordat één van de glasbladen is voorzien van een Low-e coating (dun laagje metaaloxiden). Deze coating van metaaloxiden heeft sterk isolerende eigenschappen en is tegelijkertijd heel transparant. Het edelgas in de spouw, Argon genaamd, verbetert het isolerend vermogen, uitgedrukt in Ug-waarde, met nog eens zo’n 0,2 tot 0,3 W/(m2K). Hoe lager de Ug-waarde is, des te beter is de warmte-isolatie.

Comfytherm is daarom een uitstekende beglazingen voor uw nieuwbouw en renovatie, traditioneel huis of passief-huis-project.

  • Beschermd tegen de kou, dankzij een Ug-waarde van 1.1 W/(m2K)
  • Laat veel daglicht binnen, dankzij de zeer hoge lichttransmissie (LTA) tot 84%
  • En veel zonnewarmte door een zontoetredingsfactor (ZTA) tot 67%
  • Laat u profiteren van de gratis binnenkomende zonne-energie en helpt u uw verwarmingsbehoeften beperken, dankzij een zontoetredingsfactor van 64%

Door te kiezen voor Comfytherm isolerend glas, combineert u energieprestatie met respect voor het milieu.

 

 

 

Contact

Niet het juiste antwoord gevonden op uw vraag?

Schroom niet en neem contact met ons op door middel van het korte formulier. Wij streven ernaar binnen 24uur uw vraag te beantwoorden. Heeft toch u liever telefonisch contact bel ons:
030 241 0878